Zonnebrillen variant I - Blauw Fashion
Zonnebrillen variant I
Zonnebrillen variant I
Zonnebrillen variant I
Zonnebrillen variant I
Zonnebrillen variant I
Glass One
Zonnebrillen variant I
10.00

Categorie 3 UV 400 zonnebrillen zijn een stijlvol en functioneel accessoire dat effectieve bescherming biedt tegen schadelijke zonnestraling.

Categorie 3 betekent dat deze zonnebril geschikt is voor de meeste zonomstandigheden. Ze filteren 75-90% van het zonlicht,
wat een effectieve bescherming biedt tegen overmatig zonlicht en bescherming tegen UV-straling.

Het is vermeldenswaard dat zonnebrillen uit categorie 3 donkerder zijn dan zonnebrillen uit categorie 1 en 2, wat meer comfort biedt bij fel zonlicht.
Hierdoor geniet je van optimaal zicht en bescherm je je ogen tegen overmatige verblinding.

Een belangrijk kenmerk van deze bril is ook het feit dat hij een filter heeft UV 400.
Dit houdt in dat hij 100% van de schadelijke UV-A en UV-B stralen blokkeert die door langdurige blootstelling aan ogen en huid schade kunnen veroorzaken. de zon.
Hierdoor weet je zeker dat je ogen goed beschermd zijn.


Vergeet niet dat het regelmatig dragen van een zonnebril met UV-bescherming essentieel is om uw ogen gezond te houden en u te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon.
Door te kiezen voor categorie 3 UV 400 zonnebrillen geniet je zowel van een modieuze look als van bescherming van je ogen tijdens zonnige dagen.

Kleur
Używamy plików cookie, aby poprawić komfort użytkowania lub wyświetlać reklamy. Korzystając z tej witryny wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności i plików cookies
SLUITEN