levertijdverzendkosten

Levertijd & verzendkosten

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw bestelling u zo snel mogelijk bereikt. Bestellingen die op werkdagen voor 16.30 uur zijn geplaatst, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Het lukt ons echter niet altijd. Soms zijn producten niet op voorraad en kan het iets langer duren voordat uw bestelling arriveert. Informatie over de levertijden vindt u op de productpagina. Mochten wij om welke reden dan ook deze levertermijn niet kunnen halen, dan informeren wij u uiteraard zo snel mogelijk.

Verzendkosten zijn:

€ 5,95 voor bestellingen binnen Nederland
€ 9,95 voor bestellingen in het buitenland

Gratis bij bestellingen boven de €55

Levering vindt plaats via postbode of koeriersbedrijf [Post.nl, DPD, DHL]. Levering vindt doorgaans de volgende werkdag plaats tussen 9.00 en 18.00 uur. Helaas kunnen wij de leverdata niet garanderen

 Als een pakket vermist raakt, nemen wij contact op met de leverancier om de route te volgen en te achterhalen waar het pakket vermist is geraakt.
Mocht blijken dat het pakket inderdaad volgens de leverancier en route is afgeleverd, dan kunnen wij helaas niets voor u doen en moeten wij ervan uitgaan dat het pakket inderdaad op het door u opgegeven adres is afgeleverd.
Używamy plików cookie, aby poprawić komfort użytkowania lub wyświetlać reklamy. Korzystając z tej witryny wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności i plików cookies
SLUITEN