Retourbeleid

Retourneren / Retourbeleid

** Het kan voorkomen dat je een bestelling wilt retourneren. Misschien is het omdat je het product niet leuk vindt, of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling niet wilt hebben. Ongeacht de reden heb je het recht je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

**Na herroeping heb je nog eens 30 dagen de tijd om het product retour te sturen. U ontvangt dan het volledige bedrag van uw bestelling inclusief verzendkosten. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Blauwfashion@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede staat retour ontvangen is.

Retourneren is gratis, wat betekent dat wij de verzendkosten dragen.

* Een defect product ontvangen? Meld het ons binnen 48 uur zodat we het probleem kunnen oplossen1.

*Productretourbeleid is niet van toepassing in de volgende gevallen:

Artikelen gekocht met een korting van 20% of meer zijn niet-restitueerbaar, alleen ruilen of tegoedbon.
Artikelen die zijn afgeprijsd met een korting van 50% of meer worden NIET geretourneerd, ook niet in uitzonderlijke gevallen.
Wij geven geen garantie op de ritsen, deze worden voor verzending gecontroleerd en geven daarom geen garantie op eventuele gebreken. NEE
Wij bieden studs, steentjes, glitters en andere versieringen Garantie.
Wij geven geen wasgarantie, garantie tegen verkleuring etc. (Volg altijd de wasvoorschriften op het label). 
Używamy plików cookie, aby poprawić komfort użytkowania lub wyświetlać reklamy. Korzystając z tej witryny wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności i plików cookies
SLUITEN